:3 + :D

my blogger is my pleasure . <3

Friday, 15 July 2011

thanks korang :)

thanks dekat Hani , Syahanim , Amira , Puteri and Waida .  cause baling tepung kat muka aku , and baling air . act aku dah tahu dlam beg kau tepung miyra . sebab mane ade PEK JENAMA WAU NGEK !  tepung je ade , HAHA . puteri pulak alasan dye KAKAK AKU SURUH BELI BARANG , padahal tepung .
tepi highway tu pun korg boleh maen2 lagi kan ? aku syang korang sume <3 :*
btw , diyanah mesti best klaw kau pun join . :) , thanks sebab hantar aku pegi skulah tadi .
kenapa dgan kaki kau ? mesti kau kene lepas kau balek dari sek 4 tu kan ? 
AKU SAYANG KORANG SEMUA SANGAT - SANGAT . 

Friday, 1 July 2011

Budak Mengelabah !

macam s*** lha mulut kau kn ?
mulut mcam longkang btul , depan kau ckap laen , blakang kau cter laen .
APA MASALAH KAU ? tak puas hati face to face jelah dgan aku lha . cakap baek2 tak boleh ke ?
kau jgan cabar kesabaran aku . actually , aku dah puas sabar dgan kau ,
aku TAK PERNAH anggap kau sebagai adek ANGKAT aku , tapi kau yg thegeh2 nak jdi adek angkat aku . d'sebab kn ksian AKU PUN LAYAN JE KAU . tapi ble aku dah tak layan , MACAM NI KAU BUAT KAT AKU . kau ni MANUSIA jenis ape hah ? tak penah d'buat org taw perangai kau ni !
kau dah lha j****** , pastu mulut putar belit . mana satu ni ?
kau mmg tak penah tngok aku serius , tapi klaw psal kau mmg aku takkan senyum ataw ape2 .
sebab aku DAH PUAS SABAR dgan perangai kau . ramai lah yg puas hati dgan kau , bukan aku sorg je !
kau kira untung esok canem tkde , klau tak GERENTI KAU DAH MALU . sebab putar belit kan crite ,
TAK SEDAR DIRI JUGAK KAU KAN ? aku pikir slame ni kau baek , tapi rupe2 nye , TALAM DUA MUKA kan ? dah lha , tayah nk pura2 baek dgan aku . nntiy aku nk jumpe kau , AKU NAK KAU JELAS KAN SEMUA NYE , tde putar belit . FAHAM !!!

Thursday, 30 June 2011

terima kasih and sayang kau :)

TERIMA KASIH sebab bgi hadiah tu , kau ckap hadiah besday aku .
tapi setahu aku , besday aku lmbat lgi , :') . aku tau kau bgi sebab nk blas jasa aku wktu kau sket kn ?
actually , ape aku buat tu ikhlas . aku ikhlas tolong kau , sebab aku SAYANG kau :) .
kau tnye ' KALAU KAU MATI , AKU DGAN MMBE2 KAU INGAT KAT KAU KE TAK ?' ,
jawapan aku , mesti lha ingat and aku takan bia kn kau mati sebab AKU SAYANG KAU .
aku tanak khilangan mmbe sebaek kau , kau lha yg slalu buat aku happy dlam kelas :) ,
kau nak aku jadi kakak kau ? HAHA , okay je , tak kesah dorg nk ckap aku GEDIK ataw SUARA MACAM KARTUN . janji aku ade kau , NUR ZULAIKHA BINTI YUZAIMI . AKU SAYANG KAU ADEK , :)

Thursday, 23 June 2011

alwayz remember u !

bila nmpk kau aku :) , bila kau ilang dri pndangan aku , aku tercari2 .
dan saket hati bila dngar owg ckap yg kau suke at sowg budak tu , sehari aku tak nmpk kau , 
aku :( , nk :'( rse . smlam aku nmpk kau trun tgge , aku nk tgur kau . tpiy aku SEGAN ,
aku mcam kne pukau er , ttbe nk cri kau n nk jerit pnggel nme kau . nseb baek aku sedar , 
tak jadiy nk pggel kau , :( . now , i'm so sad , aku nk nanges . :'(
aku harap kau ingat aku , coz , aku hari2 ingat kat kau . 

Wednesday, 22 June 2011

rindu kau :'(

aku rindu kau , dah lme kite tak lpak sme2 , tak bbual , sumenye lha dgan kau , aku rindu .
aku harap sngat sume tu akn kmbali . :'( , skrang kau hnye pndang n snyum je at aku .
itu pun , aku dah bsyukur , kite jarang jumpe , aku lepas kn rindu aku pun setakat pndang kau je .
andai kau masih rapat nan aku mcam dluu .
aku nk ckap AKU SUKE KAU , AKU SAYANG KAU , AKU SUKE YENGOK KAU SENYUM .
harap sume tu akn kembali , :')

Sunday, 19 June 2011

Budak kecik kesayangan AKU

:) , aku syang budak tu , dariy dye baby lgiy . dye tu da mcam adek aku , mne aku pegi , mesti dye ikut .
tpiy kekadang jelah :) , pagi2 buta dye da dtang umah aku , buat sepah umahh . ergghh , >.< bngang
gler lau dye wat bsing , mnjerit2 . haha , standard budak2 lha ktekn .
dye niy suka bgaye , pkay make-up ar , pkay tdung . everything ar , ape org buat sume nk ikut .
name dy NUR IMAN KIASATINA , sedap an nme dye :) AKUSAYANGDIA <3 <3

Saturday, 18 June 2011

PEREMPUAN TAK TAHU MALU !

ade pompuan yg TAK TAHU MALU ! segan aku ngaku yang kau PENAH JDIY MMBE AKU ,
ehh2 , tak2 , kite mne penah mmbe an ? juz , biase2 je . tpiy pape pun , kau da buat mmbe aku sket hati .
kiteorg dtang dgan care baek , yg kau tak kuar umah . asl ? takut ? giler pnye pompuan ! at skula bjet gangster ,
then , tampar mmbe aku sesuka hati mak kau er . PINJAM BARANG ORANG . pnday ! pulang kn blek bpak susah an ?? pikir brang kau pinjam uh , dye kutip cmtu er ke ? dye gne duet kay !
kau dah lha bjet2 kaya , bjet2 HOT ! pdahal kau bkan HOT mne pun . skay ade lha ,
nk BEGAYE  . tpiy gne brang org , TAK MALU ! mntak duet ngan org plak tu . errghh ! kau niy mmg tak reti malu er ? :) , ksian aku tngok kau pompuan . pastu , bile nk mntak brang , kau cter at mak kau bkan2 lak .then , kau suke ar , bile mak kau uh TENGKING  at dye ? kau silap pompuan , kau jgan pkir kau da bgus sngad . MAK kau , kau boley tipu . tpiy kiteowg sory dear . kamiy backup mmbe kamiy .
NOT LIKE YOU ! KAWAN MAKAN KAWAN !  prangay kau da mmg mcam teeett .
NAK KAYA ye pompuan ? aku rase lha kn ? mmg BODO lha spe yg mmbe nan kau .

Friday, 17 June 2011

sayang korang ,

aku syang korang sume <3 ,
especialy ,CANEM . thanz , coz sudi jdiy mmbe aku blek , 
wlaupun , aku ade buat ksalahan at kau .
tpiy kliy niy aku jnjiy takan buat lgiy :) ,
LILY , em , korang knal an dye ? spe2 yg pnah gduh nan dye .
korang tayah lha nk bnci sngat nan dye , coz lily niy baek lha , 
cume korang tak knal dye je , :DD .
:3 , tataw lha nk cter ape , btw , ILOVEALLMYFWEND , PUTERI , DIYANA , HANI , WAIDA , AISYA , HOTIJEH , LILY , CANEM , MIYRA , CIFAH . <3 <3 .