:3 + :D

my blogger is my pleasure . <3

Friday, 15 July 2011

thanks korang :)

thanks dekat Hani , Syahanim , Amira , Puteri and Waida .  cause baling tepung kat muka aku , and baling air . act aku dah tahu dlam beg kau tepung miyra . sebab mane ade PEK JENAMA WAU NGEK !  tepung je ade , HAHA . puteri pulak alasan dye KAKAK AKU SURUH BELI BARANG , padahal tepung .
tepi highway tu pun korg boleh maen2 lagi kan ? aku syang korang sume <3 :*
btw , diyanah mesti best klaw kau pun join . :) , thanks sebab hantar aku pegi skulah tadi .
kenapa dgan kaki kau ? mesti kau kene lepas kau balek dari sek 4 tu kan ? 
AKU SAYANG KORANG SEMUA SANGAT - SANGAT . 

No comments:

Post a Comment