:3 + :D

my blogger is my pleasure . <3

Saturday, 18 June 2011

PEREMPUAN TAK TAHU MALU !

ade pompuan yg TAK TAHU MALU ! segan aku ngaku yang kau PENAH JDIY MMBE AKU ,
ehh2 , tak2 , kite mne penah mmbe an ? juz , biase2 je . tpiy pape pun , kau da buat mmbe aku sket hati .
kiteorg dtang dgan care baek , yg kau tak kuar umah . asl ? takut ? giler pnye pompuan ! at skula bjet gangster ,
then , tampar mmbe aku sesuka hati mak kau er . PINJAM BARANG ORANG . pnday ! pulang kn blek bpak susah an ?? pikir brang kau pinjam uh , dye kutip cmtu er ke ? dye gne duet kay !
kau dah lha bjet2 kaya , bjet2 HOT ! pdahal kau bkan HOT mne pun . skay ade lha ,
nk BEGAYE  . tpiy gne brang org , TAK MALU ! mntak duet ngan org plak tu . errghh ! kau niy mmg tak reti malu er ? :) , ksian aku tngok kau pompuan . pastu , bile nk mntak brang , kau cter at mak kau bkan2 lak .then , kau suke ar , bile mak kau uh TENGKING  at dye ? kau silap pompuan , kau jgan pkir kau da bgus sngad . MAK kau , kau boley tipu . tpiy kiteowg sory dear . kamiy backup mmbe kamiy .
NOT LIKE YOU ! KAWAN MAKAN KAWAN !  prangay kau da mmg mcam teeett .
NAK KAYA ye pompuan ? aku rase lha kn ? mmg BODO lha spe yg mmbe nan kau .

No comments:

Post a Comment